BEDRIJFSFILM

Bedrijfsfilm

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN

Video is het populairste medium. Bedrijven verkiezen video boven andere vormen van content. Snelheid, daar gaat het om. Met een video kan je heel eenvoudig informatie op een vermakelijke manier verpakken. Denk bijvoorbeeld aan een tutorial over het gebruik van een product of een sfeervolle bedrijfsvideo die jouw unique selling points laat zien. Een doeltreffende video maak je niet zomaar. Om een video te laten slagen moet je eerst kijken waarom je iets wilt filmen en welke doelen je met die video wilt behalen. 

Ook een belangrijke is: hoe ben je van plan de video in te gaan zetten, wie is je publiek? Als deze vragen zijn beantwoord kun je conceptueel een een verhaal, een script schrijven. Een script bestaat niet altijd uit alleen tekst voor je figuranten of talent. Het omvat ook de sfeer van de video, een shot list, planning, etc. Het is de basis van je video. Een script is zo geformatteerd dat iedereen die er mee werkt het kan lezen. Dit maakt het mogelijke om met verschillende partijen efficiënt en communicatief sterk op locatie samen te werken.

ZET KIJKERS OM NAAR KLANTEN

Het shooten van een zakelijke video kan uiteraard bij jou op locatie. Wij zelf en onze vaste (freelance) video experts beschikken over voldoende camera apparatuur en belichting om iedere locatie tot een filmset om te toveren. Echter hoef je een video niet altijd op de zaak te schieten. Het hangt er allemaal vanaf wat je wilt bereiken met je video. Een dynamisch verhaal zit namelijk niet verbonden aan locatie maar aan een gevoel. Zolang we er gezamenlijk in slagen zowel in beeld als geluid een gevoel over te brengen, pas dan mogen we in onze handen klappen. De echte magie van film start eigenlijk pas na het shooten. Achter de schermen word het vers geschoten materiaal aan elkaar geplakt, gemonteerd, geëdit. In de post productie (na productie) fase worden alle beelden verzameld en samengevoegd tot het beoogde verhaal. Er worden geluids- en muziekeffecten toegevoegd en visuele aanpassingen gedaan. In deze fase zijn er een aantal revisie mogelijkheden. Een perfect eindresultaat maak je namelijk niet zomaar. Nadat de video volledig naar wens is zorgen wij ervoor dat je de video in de juiste formaten krijgt toegezonden. Zo kun je de video bijvoorbeeld op social media en op je website plaatsen.

CASE VIDEO

Pin It on Pinterest